НајаваДобредојдовте :
  • Доколку го заборавивте вашето корисничко име или лозинка изберете го линкот Креирај повторно
  • Мобилно банкарство достапно на:

    Apple Store ImgGoogle Play Img
  • Внесете го вашето корисничко име.
  • Внесете ја вашата лозинка.
  • Кликнете на НАЈАВА. Страната со сметки се појавува со сите ваши активни, видливи сметки.
Help desk:

Поддржани оперативни системи
Поддржани интернет пребарувачи